Ik kan niet inloggen op mijn mijnfunda-account

Wanneer je probeert in te loggen op je mijnfunda-account en je krijgt opnieuw een inlogscherm te zien, kan het zijn dat je op een ander account bent ingelogd, bijvoorbeeld die van jouw partner/huisgenoot. Je kan dan het best via de footer (helemaal onderin de website onder 'service')  van de website kiezen voor 'uitloggen' en het opnieuw proberen.

Mocht je je wachtwoord niet meer weten kun je klikken op ‘wachtwoord vergeten’. Je ontvangt dan een e-mail op het bij ons bekende e-mailadres en kunt op deze wijze een nieuw wachtwoord aanmaken.

Ondervind je andere problemen? Via customerservice@funda.nl helpen we je graag!