Hoe maak ik een funda-account aan?

Het aanmaken van een (gratis) funda account is handig om bijvoorbeeld per e-mail op de hoogte te blijven van het laatste aanbod en van wijzigingen bij bewaarde objecten.

Een account aanmaken doe je in 5 stappen:

1. je kiest voor de optie 'inloggen' (rechtsboven op de pagina)

2. vervolgens ga je in het inlogscherm naar de optie 'Meld je aan' (deze vind je vlak onder de oranje knop 'login')

3. daaropvolgend zie je een scherm waarin je je e-mailadres en een zelf te kiezen wachtwoord kan invullen, eventueel kan je ook via Facebook het account aanmaken

4. nadat je voor ‘Aanmelden’ kiest, ontvang je een e-mail met daarin de vraag om het e-mailadres te bevestigen.

5. zodra je in de e-mail op bevestigingslink hebt geklikt kun je direct aan de slag met je funda-account.