Hoe maak ik en mijnfunda-account aan?

Het aanmaken van een (gratis) ‘mijn funda’ account is handig om bijvoorbeeld per e-mail op de hoogte te blijven van het laatste aanbod en van wijzigingen bij bewaarde objecten. Ook kun je ervoor kiezen om de nieuwsbrief te ontvangen. Een account aanmaken doe je door aan de rechter bovenzijde van de pagina te klikken op ‘registreren’.Zie figuur 1.

Figuur 1.

Dan volgt er een scherm (zie figuur 2.) waarin je je e-mailadres en een zelf te kiezen wachtwoord invult of ervoor kiest om via Facebook te registreren. Nadat je op ‘opslaan’ hebt geklikt, ontvang je een e-mail met daarin de vraag om het e-mailadres te bevestigen. Zodra je hierop hebt geklikt kun je aan de slag met jouw mijnfunda-account.

figuur 2.