Kan ik meerdere zoekopdrachten bewaren?

Het is momenteel nog niet mogelijk om verschillende zoekopdrachten te bewaren in je account. Funda adviseert je voor nu gebruik te maken van het zoeken op meerdere locaties.

Zoeken op meerdere locaties
Je kunt in de zoekbox zoeken op meerdere plaatsen, postcodes, buurten, gemeentes, provincies, regio's of adressen. Dit doe je door de volgende stappen te volgen:

• tik de eerste locatie in

• voeg een spatie toe en selecteer het  ‘+’ teken

• tik de volgende locatie in en selecteer deze

• herhaal deze stappen totdat je alle gewenste plaatsen hebt geselecteerd

Als het goed is ziet nu de witte zoekbox bijvoorbeeld als volgt uit (met uiteraard de door jou gekozen locaties):

Mogelijke combinaties

Mogelijke combinaties zijn bijvoorbeeld plaats + plaats of postcode + postcode. Je kan dus alleen met eenzelfde locatietype (plaats, postcode, buurt, enz.) een zoekopdracht opslaan.

Wanneer je kiest voor een specifieke buurt kan je de buurten uit dezelfde stad toevoegen.