Hoe wijzig ik mijn emailinstellingen of stop ik notificaties?

In dit artikel lees je hoe je de frequentie van de e-mailnotificaties over bijvoorbeeld nieuwe woningen, wijzigingen omtrent bewaarde woningen of de nieuwsbrief, kan instellen, wijzigen of uitschakelen.

Volg hiervoor de volgende stappen:

• kies voor de optie 'account' (rechtsboven op de pagina), op je telefoon is dit een icoon met een 'poppetje'

• ga naar de optie 'profiel'

• selecteer hier de link 'e-mailinstellingen'

• wil je de statistieken, nieuw woningaanbod stoppen? Kies dan voor 'geen e-mail gewenst'. Je kan hier ook de frequentie wijzigen (dagelijks, wekelijks of maandelijks)

• om wel/geen nieuwsbrief of updates over bewaard woningaanbod te ontvangen vink je de optie aan/uit.

• kies voor de oranjeknop 'opslaan'