Ik wil geen notificaties meer ontvangen of mijn e-mailinstellingen wijzigen.

Je kunt ervoor kiezen om de frequentie van de e-mailnotificaties, notificaties van nieuwe woningen, wijzigingen omtrent door jouw bewaarde woningen of de nieuwsbrief, in te stellen of te wijzigen. Dit doe je door aan de rechter bovenzijde te klikken op het ‘poppetje’. Zodra je daarop klikt heb je de mogelijkheid om onder het e-mailadres en wachtwoord te klikken op ‘e-mailinstellingen wijzigen’. Er kan een keuze gemaakt worden tussen dagelijks, één keer per week, één keer per maand of geen e-mail gewenst.

Op deze pagina kun je ook kiezen voor het uitschakelen van notificaties omtrent jouw bewaarde huizen. Ook kun je hier jezelf aanmelden of uitschrijven voor de nieuwsbrief.