Hoe bekijk ik funda desk in een privé of incognito modus?

Om problemen met bijvoorbeeld het inloggen te verhelpen kunt u de cookies / cache verwijderen. Een snellere check is om de incognito modus / privémodus van uw browser in te schakelen.

In de onderstaande artikelen leest u hoe deze modus kunt activeren voor uw browser:

Staat uw browser in de incognito modus / privémodus? Ga dan naar funda desk en log opnieuw in.

Heeft u met de incognito modus / privémodus geen problemen meer met inloggen? Verwijder dan de cookies en tijdelijke internetbestanden om voortaan weer via de normale 'browser modus' funda desk te bezoeken.