Wat is een funda account?

Met een funda account maak je je verblijf op funda nog wat makkelijker.

Een funda account geeft je bijvoorbeeld deze voordelen:

Zoekopdracht

• Het bewaren van je zoekopdracht
  • Het ontvangen van nieuwe woningen via e-mail of pushmelding

Favoriete huizen

• Het bewaren van je favoriete huizen
  • Het beheren van je favoriete huizen
  • Wijzigingen ontvangen over je favoriete huizen via e-mail

Favoriete locaties op de kaart bij de huizen

• Het opslaan van je favoriete locaties

Waardecheck

• Een maandelijkse update van de waardeschatting van je woning

Verkoopstatistieken

• Het volgen van de statistieken van de woning die je te koop hebt staan

Beoordelen

• Het beoordelen van je makelaar nadat de woning op funda verkocht is

Eén login voor funda én funda in business
Met de inloggegevens kan je zowel op funda als op funda in business inloggen. Dat heeft als voordeel dat je maar één wachtwoord hoeft te gebruiken om in te loggen. Ingevoerde persoonlijke gegevens, zoals je naam en telefoonnummer, gelden ook voor beide sites.

Alle voorkeuren stel je vervolgens per site in. Zo kan je een zoekopdracht voor woningen opslaan in het account op funda.nl, een zoekopdracht voor bedrijfsruimtes sla je op in het account op fundainbusiness.nl.