Chromecast app voor funda

Let op: de Chromecast-app voor funda kan wel nog worden gebruikt, maar zal niet meer worden ondersteund door funda. Dit houdt in dat wij geen onderhoud meer zullen plegen of problemen kunnen oplossen. De app zal ook niet meer te downloaden zijn in de Appstore of Playstore.

Met de funda voor Chromecast app heeft u de mogelijkheid ál uw actuele aanbod op funda via een televisie te streamen. Zo kunt u uw objecten 24/7 onder de aandacht brengen in uw kantoor of etalage bij geïnteresseerden.

Zolang de Chromecast aanstaat, wordt uw aanbod continu getoond en ververst. U kunt in de app kiezen voor uw aanbod op funda of funda in business*. Het instellen doet u als volgt:

• Open de geïnstalleerde funda voor Chromecast app (deze maakt automatisch verbinding met de Chromecast)
  • Vul uw kantoornummer in. Let op: een 0 voorafgaand aan uw kantoornummer niet invoeren
  • Kies voor aanbod van funda of funda in business
  • Start de slideshow

* Alleen aanbod met een basisplaatsing en minimaal 5 foto's wordt getoond.

De Google Chromecast maakt gebruik van het beschikbare wifi-netwerk. Indien gebruik wordt gemaakt van de Google Chromecast dient u ervoor te zorgen dat u een goed beveiligd wifi-netwerk heeft. Dit om te voorkomen dat derden de casting op uw televisie over kunnen nemen en bijvoorbeeld ongewenste video’s kunnen vertonen.

Het gebruik van de Google Chromecast is geheel voor uw eigen rekening en risico. Funda aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de Google Chromecast.

De Chromecast is niet via funda te verkrijgen, maar te koop bij diverse elektronicawinkels.