Hoe wijzig ik mijn eerder geschreven beoordeling?

Een beoordeling wijzigen kan je doen via je account op funda. Via deze stappen wijzig je jouw beoordeling:

1. Klik op 'inloggen' en log in

2. Kies daarna voor het icoon met het Poppetje (mobiel) of het woord 'Account' (laptop/vaste computer) en vervolgens selecteer je 'Verkoopstatistieken'

Mobiel

Laptop / vaste computer

3. Ga naar de witte knop 'Beoordeling wijzigen', deze vind je linksonderin bij je beoordeling.

4. Pas de beoordeling aan. Mocht je bijvoorbeeld je naam niet willen tonen selecteer dan de optie 'Nee, ik wil niet dat mijn naam getoond wordt bij de beoordeling.' Deze optie staat onderaan het formulier, valk boven de oranje knop 'Akkoord en versturen'

5. Selecteer de oranje knop 'Akkoord en versturen'

Je beoordeling is nu gewijzigd.

Geen optie verkoopstatistieken?
Zie je de optie 'verkoopstatistieken' niet staan? Waarschijnlijk ben je dan op een ander account ingelogd. Bekijk dan in je profiel met welk e-mailadres je bent ingelogd. Is het e-mailadres gelijk aan het e-mailadres waarop je ooit de beoordeling hebt ontvangen? Stuur ons dan een mail op helpdesk@funda.nl