Hoe verwijder ik mijn beoordeling op funda?

Een beoordeling verwijderen kan je doen via je account op funda. Via deze stappen verwijder je jouw beoordeling:

1. Klik op 'inloggen' en log in

2. Kies daarna voor het icoon met het Poppetje (mobiel) of het woord 'Account' (laptop/vaste computer) en vervolgens selecteer je 'Verkoopstatistieken'

Mobiel

Laptop / vaste computer

3. Ga naar de link 'Beoordeling verwijderen', deze vind je rechtsonderin bij je beoordeling.

Je beoordeling is nu verwijderd.

Geen optie verkoopstatistieken?
Zie je de optie 'verkoopstatistieken' niet staan? Waarschijnlijk ben je dan op een ander account ingelogd. Bekijk dan in je profiel met welk e-mailadres je bent ingelogd. Is het e-mailadres gelijk aan het e-mailadres waarop je ooit de beoordeling hebt ontvangen? Stuur ons dan een mail op helpdesk@funda.nl