Hoe vraag ik als makelaar een account aan bij funda of funda in business?

Het plaatsen op funda of funda in business loopt via een kantoornummer. De wijze van het aanvragen van een kantoornummer is afhankelijk van of u bent aangesloten bij een branchevereniging.

Ga snel door:
NVM
VBO of VastgoedPro
Ongebonden Makelaar

NVM
Als NVM lid krijgt u vanuit de NVM een kantoornummer toegekend. Dit kantoornummer geldt zowel voor funda wonen als voor funda in business. U ontvangt gegevens van de NVM voor het inloggen op het NVM portaal. Met de logingegevens van het NVM portaal logt u ook in op de funda desk.

VBO, VastgoedPro
Uw branchevereniging geeft aan de NVM door dat u aangesloten bent bij de branchevereniging. Vervolgens maakt de NVM een kantoornummer aan en stuurt het kantoornummer de volgende nacht naar funda. Diezelfde nacht ontvangt u automatisch uw nieuwe kantoornummer van funda. Daarmee kunt u inloggen op de funda desk.

Voor funda in business heeft u een separaat account nodig, deze kunt u via deze pagina aanvragen. Binnen enkele werkdagen nemen we uw aanvraag in behandeling, bij akkoord sturen wij uw aanvraag door naar de NVM. De NVM maakt vervolgens een nieuw kantoornummer aan, die funda de volgende nacht ontvangt. U ontvangt daarna automatisch een account waarmee u kunt inloggen op de funda desk.

Ongebonden makelaar
Een makelaarsaccount voor funda wonen vraagt u aan via deze pagina. Op deze pagina vindt u ook de prijzen van de producten, de voorwaarden en meer informatie over hoe u op funda kunt plaatsen. Binnen 5 werkdagen krijgt u bericht van funda. Is uw aanvraag goedgekeurd dan sturen wij uw aanvraag door naar de NVM. De NVM maakt vervolgens een nieuw kantoornummer aan, die funda de volgende nacht ontvangt. U ontvangt daarna automatisch een account waarmee u kunt inloggen op de funda desk.

Voor funda in business heeft u een separaat account nodig, deze kunt u via deze pagina aanvragen. Binnen enkele dagen nemen we uw aanvraag in behandeling, bij akkoord sturen wij uw aanvraag door naar de NVM. De NVM maakt vervolgens een nieuw kantoornummer aan, die funda de volgende nacht ontvangt. U ontvangt daarna automatisch een account waarmee u kunt inloggen op de funda desk.