Mijn foto's zijn nog niet zichtbaar, hoe kan dat?

Wanneer u foto's stuurt dan plaatst funda of funda in business de foto's doorgaans zo spoedig mogelijk. Bij het plaatsen van foto's zijn er drie punten om rekening mee te houden.

1. Verwerkingstijd foto's
Allereerst is het goed om te weten dat de tekstuele objectinformatie (tekst en kenmerken) altijd snel zichtbaar is in de funda desk. Dit komt omdat deze gegevens klein zijn en dus snel te verwerken zijn. Anders is dit bij foto's, de hoeveelheid te verwerken informatie is voor een complete fotopresentatie een factor 1000 groter.

Heeft u dus de foto's net doorgestuurd? Binnen een uur ziet u als het goed is de fotopresentatie in de funda desk. Op piekmomenten (bijvoorbeeld rondom een open huizen dag) kan die tijd zelfs nog wat oplopen.

2. Basisplaatsing of Funda compleet besteld?
Bent u VBO, VastgoedPro of ongebonden makelaar? Vergeet dan niet de Basisplaatsing of Funda compleet te bestellen. Binnen een uur levert funda het contract uit.

3. Foto's niet aangekomen of verwerkt
De foto's die u plaatst op funda stuurt u vanaf uw invoerpartner naar Tiara. Tiara stuurt vervolgens de foto's door naar funda. Er zijn dus drie plaatsen waar de foto's verwerkt worden.

Helaas kan het zijn dat ergens in het proces er een verstoring is. Dit kunnen wij uiteraard voor u onderzoeken, bel ons op 020-561 82 29 en we kunnen bekijken of funda de foto's heeft ontvangen en wij een storing aan onze kant zien.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Bekijk alle artikelen

Mogelijk gemaakt door Zendesk