Hoe kan ik in de app een zoekopdracht opslaan?

Je kunt je eigen zoekopdracht via de app opslaan. Dit doe je op deze wijze:

• maak eerst een zoekopdracht aan

• ga bovenaan je zoekresultaten rechtsboven naar de optie 'Bewaar'

• klik vervolgens op de blauwe zoekknop 'Bewaar zoekopdracht'

Je zoekopdracht is nu opgeslagen. Je ontvangt dagelijks een mail met het nieuwe aanbod of een pushmelding wanneer een nieuwe woning online komt (indien ingesteld). Hier lees je hoe je pushmeldingen kan inschakelen (sommige telefoons doen dit automatisch)