Kan ik in de app een zoekopdracht opslaan?

Ook via de app kan je een zoekopdracht opslaan. Dit kan je doen door eerst naar de zoekcriteria te gaan en vervolgens uw zoekopdracht in te voeren. Na het invoeren van je zoekopdracht kan je deze opslaan. Je slaat zoekopdracht op door het belletje te selecteren. Je kan dit belletje rechts boven in beeld vinden. Door voor vervolgens op de tekst  “ Stel in als bewaarde zoekopdracht” te klikken, wordt de zoekopdracht opgeslagen. Succes!

Heb je verder nog vragen of suggesties? Stuur ons een berichtje via het feedback formulier in de app.