Kan ik een zoekopdracht wijzigen in de app?

Je kan je eigen zoekopdracht via de app wijzigen. Je kan dit doen door eerst naar de zoekcriteria te gaan. Na het invoeren van je zoekopdracht kan je deze opslaan. Je slaat zoekopdracht op door het belletje te selecteren. Je kan dit belletje rechts boven in beeld vinden. Door voor vervolgens op de tekst  “ Stel in als bewaarde zoekopdracht” te klikken, wordt je oude zoekopdracht overschreven en gewijzigd. Succes!

Heb je verder nog vragen of suggesties? Stuur ons een berichtje via het feedback formulier in de app.