Kan ik een zoekopdracht wijzigen in de app?

Je kunt je eigen zoekopdracht via de app wijzigen. Je kunt dit doen door eerst naar de zoekcriteria te gaan. Na het invoeren van je zoekopdracht kun je deze opslaan. Je slaat de zoekopdracht op door het belletje te selecteren, je kunt dit belletje rechts boven in beeld vinden. Door vervolgens op de tekst  'Stel in als bewaarde zoekopdracht' te klikken, wordt je oude zoekopdracht overschreven en gewijzigd. Succes!

Heb je verder nog vragen of suggesties? Stuur ons een berichtje via het feedback formulier in de app.