Hoe kan ik een account aanmaken via de app?

Je kan een account aanmaken via de app. Kies eerst voor de button profiel in de app. Het inloggen scherm zal vervolgens openen. Hier kan je links boven in beeld op “ Nieuw “ drukken. Nadat je hier op hebt gedrukt opent het scherm waar je het mailadres en wachtwoord kan invoeren om de account te registreren. Na het invoeren druk je alleen nog op de button “ registreer “  en krijg je de instructies van ons doorgestuurd. Succes!

Heb je verder nog vragen of suggesties? Stuur ons een berichtje via het feedback formulier in de app.