Hoe kan ik een account aanmaken via de app?

Je kunt een account aanmaken via de app. Kies eerst voor de button 'Profiel' in de app. Het inlogscherm zal vervolgens openen. Hier kun je links boven in beeld op 'Nieuw' drukken. Nadat je hier op hebt gedrukt opent het scherm waar je het mailadres en wachtwoord kunt invoeren om je account te registreren. Na het invoeren druk je alleen nog op de button 'registreer' en krijg je de instructies van ons via de mail doorgestuurd. Succes!

Heb je verder nog vragen of suggesties? Stuur ons een berichtje via het feedback formulier in de app.