Hoe maak ik een account aan via de app?

Je kunt als volgt een account aanmaken via de app:

  • klik op de optie 'Profiel' in de app. Je ziet het inlogscherm:

    IMG_5053.PNG



  • druk linksboven in beeld op 'Nieuw'.

    In het volgende scherm vul je je mailadres en een wachtwoord in om je account te registreren.

    Schermfoto_2020-02-13_om_15.20.51.jpeg

  • druk op de blauwe knop 'Registreer', je ontvangt per e-mail een bevestigingslink. Klik die link aan en je account is gereed.


    Verdere vragen?
    Heb je verder nog vragen of suggesties? Stuur ons een berichtje via 'Stel vraag' (rechtsboven in je scherm)
Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 11 van 14

Bekijk alle artikelen

Mogelijk gemaakt door Zendesk