Hoe kan ik in de app mijn opgeslagen zoekopdracht verwijderen?

Je kan je opgeslagen zoekopdracht verwijderen door de account te verwijderen. Het is helaas niet mogelijk om geen zoekopdracht in de account te hebben. Wanneer je het niet erg vind om een zoekopdracht te hebben, maar hier geen mail meer van wenst te ontvangen, dan kan je dit via de mailinstellingen via de volgende link terug zetten naar de optie “ geen e-mail gewenst “ . Succes!

Heb je verder nog vragen of suggesties? Stuur ons een berichtje via het feedback formulier in de app.