Hoe kan ik in de app mijn opgeslagen zoekopdracht verwijderen?

Het is vooralsnog niet mogelijk om een bewaarde zoekopdracht verwijderen.

Account verwijderen
Je kan wel je account verwijderen. Daarna kan je via het aanmaken van een account je zoektocht vervolgen met een leeg account.

Geen e-mail of pushmeldingen ontvangen?
Je kan uiteraard ook je updates uitschakelen, dit kan je in de instellingen aanpassen.

Verdere vragen?
Heb je verder nog vragen of suggesties? Stuur ons een berichtje via 'Stel vraag' (rechtsboven in je scherm)

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 8 van 55

Bekijk alle artikelen

Mogelijk gemaakt door Zendesk