Hoe verwijder ik mijn account via de app?

Het is helaas niet mogelijk om de account in de app te verwijderen. Dit is echter wel mogelijk op de website via de volgende link.https://www.funda.nl/mijn/account-verwijderen/ . Hier vragen wij ter bevestiging wel je wachtwoord om de account te verwijderen. Succes en wij hopen je spoedig weer terug te zien op Funda!

Heb je verder nog vragen of suggesties? Stuur ons een berichtje via het feedback formulier in de app.