Hoe log ik in via de app?

Je kunt ook in de app gebruik maken van je funda account. Dit kun je als volgt doen:

• ga naar de optie 'Profiel' (aan de onderkant in het midden van de pagina van het beginscherm)

• log in met je facebook of via je e-mailadres en wachtwoord

Vanaf nu kan je gebruik maken van je funda account. Onder de optie 'Profiel' vind je jouw bewaarde woningen en het aanbod dat voldoet aan je opgeslagen zoekopdracht.

Nog geen account?
Klik dan op 'Nieuw', linksboven in het scherm.