Mijn verkochte woning staat nog bij het beschikbaar aanbod in de app. Wat doe ik nu?

Je kan zelf direct in contact treden met de verkopende makelaar. De verkoopmakelaar kan de woning voor je verwijderen. Je kan ook met ons in contact treden via de optie 'Stel vraag', rechtsboven in je scherm. Dan nemen wij contact op met de makelaar. Wij vernemen het van harte.