Mijn verkochte woning staat nog op Funda onder beschikbaar aanbod in de app. Wat doe ik nu?

Je kan zelf direct in contact treden met de verkopende makelaar. Hij kan de woning voor je verwijderen. Je kan ook met ons in contact treden via de feedback button in de app. Dan treden wij voor je in contact met de makelaar. Wij vernemen het van harte.

Heb je verder nog vragen of suggesties? Stuur ons een berichtje via het feedback formulier in de app.