Hoe kan kan ik in de app mijn e-mailinstellingen of pushmeldingen aanpassen?

In de app wijzig je e-mailinstellingen of pushmeldingen als volgt:

  • kies voor de optie 'Profiel'

  • ga naar het icoon met het tandwiel (rechtsboven)

  • volg daarna één van de volgende twee stappen



Voor de email-instellingen:

  • kies de optie 'E-mail'

  • verander de frequentie en/of schakel de meldingen over bewaarde huizen in/uit


Voor de pushmeldingen:

  • kies de optie 'Pushmeldingen'

  • volg de link naar je telefooninstellingen en schakel daar de pushmeldingen in/uit



Verdere vragen?
Heb je verder nog vragen of suggesties? Stuur ons een berichtje via 'Stel vraag' (rechtsboven in je scherm)

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 4 van 8

Bekijk alle artikelen

Mogelijk gemaakt door Zendesk