Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Hoe vraag ik een nieuw wachtwoord op via de app?

Je kan je wachtwoord alleen wijzigen wanneer je bent uitgelogd. Hiervoor doorloop je de volgende stappen:

• ga naar de optie 'Profiel' (aan de onderkant in het midden van de pagina van het beginscherm)

• je ziet het inlogscherm (was je al uitgelogd, dan zie je direct het inlogscherm):

• klik onder het inlogscherm op de link 'Vergeten'. Nadat je hier op hebt geklikt vul je je e-mail adres in:

Na het invoeren druk je op de blauwe knop 'Stel nieuw wachtwoord in' en krijg je de instructies van ons doorgestuurd per e-mail.