Hoe verwijder ik bewaarde woningen via de app?

Je kan een bewaarde woning op twee manieren verwijderen. De eerste manier is vanuit de object detail pagina van de woning en de tweede manier is via de lijst “ bewaard “ in je Profiel. Hieronder een uitleg.

1. Wanneer je de woning aanklikt, zie je rechts boven in beeld een rood gekleurd hartje staan. Door deze nog een keer te selecteren, de-selecteer je de woning als bewaarde woning.
  2. Wanneer je eerst naar je profiel gaat door op de button Profiel te klikken, verschijnt de lijst met bewaarde woningen. Door vervolgens de woning vast te houden en naar links te slepen verschijnt een rode “ verwijder “ button. Door deze button verder naar links te slepen verwijder je de woning uit de lijst. Succes!

Heb je verder nog vragen of suggesties? Stuur ons een berichtje via het feedback formulier in de app.