Hoe verwijder ik bewaarde woningen via de app?

Je kan een bewaarde woning op twee manieren verwijderen. De eerste manier is vanuit de lijst 'bewaard', de tweede manier is via de pagina van de woning. Hieronder een uitleg.

Verwijderen in je lijst met bewaarde woningen
Allereerst kan je de bewaarde woning verwijderen in de lijst met bewaarde woningen:

• ga naar de optie 'Profiel' (aan de onderkant in het midden van de pagina van het beginscherm)

• klik bovenaan de pagina in het midden op de optie 'Bewaard' (mocht dit niet al geselecteerd staan)

• tik de betreffende woning en sleep deze naar links, een rode 'verwijder' melding verschijnt

• sleep de woning verder naar links en de woning is verwijderd uit je lijst

Verwijderen op de pagina van de woning
Je kan de woning ook op de pagina van de woning uitschakelen als bewaarde woning:

• klik op de bewaarde woning in je lijst met bewaarde woningen (via de optie Profiel)

• klik rechtsboven op het rood gekleurde hartje

• de app heeft nu het hartje uitgeschakeld, de volgende keer zie je de woning niet meer staan tussen je bewaarde woningen