Hoe kom ik via de app in contact met de makelaar?

Je bereikt de makelaar als volgt:

• open de woning waarin je interesse hebt

• bekijk aan het onderkant van het scherm de contactgegevens (een oranje knop met het telefoonnummer en een link 'Stuur bericht')

• scroll helemaal naar onderen om de naam van het kantoor te zien. Hier vind je ook nog een knop om een bezichtiging aan te vragen. Je kan uiteraard ook in een bericht vragen om een bezichtiging.

Verkoop of verhuur van je woning
Zoek je een makelaar om je huis te verkopen of verhuren? Een overzicht van makelaars vind je op deze pagina (via je browser)