Ik heb via de app een reeds verkochte woning onder het beschikbare aanbod op Funda gevonden. Wat doe ik nu?

Je kan zelf direct in contact treden met de verkopende makelaar. Hij kan de woning verwijderen. Je kan ook met ons in contact treden via de feedback button in de app. Dan nemen wij voor je contact op met de makelaar. Wij vernemen het van harte.

Heb je verder nog vragen of suggesties? Stuur ons een berichtje via het feedback formulier in de app.