In de app staat een reeds verkochte/verhuurde woning onder het beschikbare aanbod, wat doe ik nu?

Wanneer een verkochte of verhuurde woning tussen het beschikbare aanbod staat meld je dit het beste via de link 'Meld een fout over dit huis':

• ga helemaal naar de onderkant van de pagina van de woning in de app

• klik op 'meld een fout over dit huis'

• selecteer 'Dit huis is niet meer te koop' en verstuur de melding via de oranje knop 'Versturen'

Na het ontvangen van de melding neemt funda de melding in behandeling en indien nodig neemt funda contact op met de makelaar.