Ik heb via de app een reeds verkochte woning onder het beschikbare aanbod op funda gevonden. Wat doe ik nu?

Wanneer er een woning tussen het beschikbare aanbod staat, maar deze reeds is verkocht of verhuurd, kun je dit bij ons melden via de button 'Meld een fout over dit huis', helemaal onderaan de pagina.

Heb je verder nog vragen of suggesties? Stuur ons een berichtje via het feedback formulier in de app.