Hoe kan ik in de app mijn bewaarde woningen op de kaart zien?

Dit onderdeel is helaas nog niet beschikbaar in de app. Wij hopen dit op termijn aan de app toe te voegen. Wanneer je nog meer verzoeken hebt ter verbetering van de app, kan je de feedback button in de app gebruiken. Bedankt voor het meedenken!

Heb je verder nog vragen of suggesties? Stuur ons een berichtje via het feedback formulier in de app.