Hoe stel ik een aankoopmakelaar in via de fundadesk?

Wanneer u als makelaar een woning heeft verkocht waar een aankoopmakelaar bij betrokken is geweest, dan kunt u deze makelaar selecteren in de fundadesk. Op die manier koppelt u de aankoopmakelaar aan de verkochte woning.

Een aankoopmakelaar selecteren doet u op de volgende manier:

1. U meldt de woning als verkocht via uw invoerpartner
  2. In de fundadesk zoekt u de woning op onder uw verkochte aanbod
  3. Klik op het adres van de woning zodat u op de objectpagina komt
  4. Klik aan de rechterkant in het midden van de pagina op ‘Aankoopmakelaar instellen’
  5. Selecteer een collega makelaar aan de hand van de naam van het kantoor of de postcode waar het kantoor is gevestigd.

Zodra u deze stappen heeft doorlopen krijgt de aankopend makelaar een bericht hiervan en ziet u de makelaar vermeld staan bij het object.

N.B. Wanneer u een aankoopmakelaar instelt via uw invoerpartner, wordt dit pas zichtbaar nadat de woning de status verkocht heeft gekregen.