Hoe stel ik een aankoopmakelaar in via de fundadesk?

Is een aankoopmakelaar betrokken geweest bij een door u verkochte woning? Dan kunt u de aankoopmakelaar selecteren in de fundadesk. Op die manier toont u de aankoopmakelaar bij de verkochte woning.

Een aankoopmakelaar selecteren doet u als volgt:

• meldt de woning als verkocht af via uw invoerpartner

• ga bovenaan de funda desk naar de optie 'aanbod'

• klik op de tab 'verkocht'

• klik op het adres van de woning zodat u op de objectpagina komt, wanneer u veel objecten in de verkoop had kunt u in de zoekbox rechts een adres intikken

• klik aan de rechterkant op de gele knop ‘Aankoopmakelaar instellen’

• Selecteer een collega makelaar aan de hand van de naam van het kantoor of de postcode waar het kantoor is gevestigd.

Mocht u meerdere identieke kantoren zien, kies dan bij een funda wonen object altijd voor het kantoornummer dat niet begint met 67...)

• klik op de gele knop 'opslaan'

Zodra u deze stappen heeft doorlopen krijgt de aankopend makelaar een bericht hiervan en ziet u de makelaar vermeld staan bij het object.

Aankoopmakelaar via invoerpartner
Wanneer u een aankoopmakelaar instelt via uw invoerpartner, is dit pas zichtbaar nadat de woning de status verkocht heeft gekregen. Vermeld altijd het kantoornummer van de collega makelaar bij de afmelding.

Is het kantoornummer niet ingevuld? Afmeldingen kunt u via Tiara niet meer muteren. Corrigeer dit dan in de funda desk via de hierboven beschreven stappen.