Wat is een funda in business account?

Met een funda in business account maakt u uw verblijf op funda in business nog wat makkelijker.

Een funda in business account geeft u onder andere deze voordelen:

Zoekopdracht

• Het bewaren van uw zoekopdracht
  • Het ontvangen van nieuwe objecten per e-mail

Favoriete objecten

• Het bewaren van uw favoriete objecten
  • Het beheren van uw favoriete objecten
  • Het ontvangen van wijzigingen van uw favoriete objecten via e-mail

Verkoop- en verhuurstatistieken

• Het volgen van de statistieken van het object dat u te koop of te huur hebt staan

Beoordelen

• Het beoordelen van uw bedrijfmakelaar nadat het object op funda in business verkocht of verhuurd is

Eén
login voor funda in business én voor funda
Met de inloggegevens kunt u zowel op funda als op funda in business inloggen. Dat heeft als voordeel dat u maar één wachtwoord hoeft te gebruiken om in te loggen. Ingevoerde persoonlijke gegevens, zoals uw naam en telefoonnummer, gelden ook voor beide sites

Alle voorkeuren stelt u vervolgens per site in. Zo kunt u een zoekopdracht voor bedrijfsruimtes opslaan in het account op fundainbusiness.nl, een zoekopdracht voor woningen slaat u op in het account op funda.nl.