Hoe verwijder ik een verkochte woning?

Objecten blijven een jaar na afmelding zichtbaar op funda (in business) als verkocht aanbod. Met het tonen van verkocht aanbod krijgen potentiële verkopers inzicht in uw transacties, woningzoekenden krijgen een goed beeld op de markt.

Mocht de vermelding van een verkocht object echter niet gewenst zijn dan kunt u (een gedeelte van) de aanmelding via de funda desk verwijderen.

Het wijzigen van een verkocht of verhuurd object doet u als volgt:

1. klik in de funda desk rechtsboven op het zoekicoon

2. voer het (begin) van het adres in en klik het resultaat aan

3. ga op de objectdetailpagina in de bovenste grijze balk naar de knop 'Wijzigen'.

4. maak een keuze voor 'Volledig', 'Zonder vraagprijs en foto's' of 'Object niet tonen'

5. bewaar de wijziging via de gele knop 'Opslaan'

Met het opslaan van de wijziging is het object binnen twee uur van funda verwijderd of aangepast.

Google
zoekresultaten
Het bijwerken van de Google zoekresultaten kan langer duren, u kunt eventueel bij Google een verwijdersverzoek indienen. Dit kunt u pas doen nadat de pagina bij funda is verwijderd.