Als ik Kantoorprofiel Pro niet activeer, wat gebeurt er dan met mijn huidige kantoorpagina?

Op het moment dat u Kantoorprofiel Pro niet activeert, behoudt u uw huidige Kantoorpagina.  

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Bekijk alle artikelen

Mogelijk gemaakt door Zendesk