Als ik Kantoorprofiel Pro tijdelijk stopzet, wat gebeurt er dan met de gegevens die ik heb ingevoerd?

De gegevens die u invoert in de funda desk blijven bestaan. Wanneer u geen actief contract voor Kantoorprofiel Pro heeft, worden sommige gegevens niet meer zichtbaar. Wanneer u Kantoorprofiel Pro activeert, worden deze gegevens weer zichtbaar.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Bekijk alle artikelen

Mogelijk gemaakt door Zendesk