Hoe meld ik een object af?

Het afmelden van een object gaat alleen via uw invoerpartner. Funda heeft namelijk wel de rechten om de tussenliggende server (Tiara) uit te lezen maar mag een object niet muteren danwel afmelden bij Tiara. Dit kunnen alleen de invoerpartners.

Technische verwerking
Wanneer een object de status verkocht of ingetrokken is binnen Tiara ontvangt funda een update om het pand af te melden. Het object wordt vervolgens binnen enkele uren bijgewerkt op de diverse websites (funda of funda in business en de funda desk).

Object niet meer aanstuurbaar
Krijgt u het object niet afgemeld bij uw invoerpartner of is het object niet meer vindbaar binnen uw invoerpartner? Neem dan contact op met uw invoerpartner. Uw invoerpartner kan controleren of de objectafmelding correct is verstuurd naar Tiara.