Hoe haal ik mijn object tijdelijk van funda af?

Een object haalt u tijdelijk van funda (in business) af, door de publicatie-optie (ook wel internetplaatsing genoemd) voor funda weg te halen bij uw invoerpartner. U trekt dus niet het complete object in, u verwijdert enkel de publicatie optie en zet de wijziging door naar Tiara.
In Realworks vindt u deze instelling bij de optie 'Marketing' bij het betreffende object.

Contracten
Afgesloten contracten krijgen in de funda desk de status 'Inactief' en lopen in de achtergrond dus door. Publiceert u het object vervolgens weer, dan levert funda het contract weer uit. Trekt u echter het complete object in dan stopt funda (in business) het contract.

Mocht u twijfelen welke optie u hiervoor moet kiezen bij uw invoerpartner, neem dan contact op met uw invoerpartner.