Hoe kan ik de statistieken volgen van mijn objecten?

Statistieken van een individueel object vraagt u op via de objectpagina in de funda desk:

1. ga bovenaan de funda desk naar de optie 'aanbod'

2. klik het adres van het betreffende pand aan

3. ga naar de onderkant van de pagina. Linksonderin (onder de foto's) ziet u de statistieken

4. klik op 'Bekijk alle statistieken' om de details te bekijken

Op de volgende pagina ziet u ontwikkeling van de statistieken op de grafiek. Andere data in de grafiek kunt u tonen via de optie 'Bekeken'. Daarna kunt u kiezen voor de volgende opties:

• Bekeken
    Het aantal keer dat de objectpagina is getoond

• Gevonden
    Het aantal keer dat het object is verschenen op bijvoorbeeld de resultatenpagina

• Contact
    Het aantal keer dat iemand een van de contactopties heeft gebruikt

Onderaan de grafiek toont de funda desk een tabel, waar u ook de term conversie tegenkomt. Met conversie bedoelt funda de verhouding tussen de hoeveelheid bekeken en hoeveelheid gevonden (oftewel: hoe snel klikt een gebruiker door naar de objectpagina).

Onderaan de tabel geven wij een mogelijkheid om de resultaten te exporeren naar excel, bijvoorbeeld voor uw eigen analyse. Tenslottte ziet u linksonder het aantal keer dat het object bewaard is.