Waarom staan bij de contactaanvragen onbekende aanvragers?

De onbekende aanvragers zijn de funda (in business) gebruikers die op uw telefoonnumer hebben geklikt of een brochure hebben gedownload.

Bij alle aanvragen waar de gebruikers wel hun gegevens hebben achtergelaten (contactaanvraag, bezichtigingen, brochure-aanvraag) ziet u wel de gegevens van de aanvrager staan.

Contactopties aanpassen
Mocht u willen weten wie een brochure wil inzien dan kunt u de instellingen voor het opvragen van brochures veranderen. Daar kunt u aangeven dat gebruikers gegevens dienen achter te laten.