Hoe verstuur ik objectstatistieken aan mijn verkoper?

U kunt een verkoper of verhuurder instellen bij het object in de funda desk. Hierdoor ontvangt de verkoper wekelijks de objectstatistieken per e-mail (gevonden en bekeken). Tevens kan de verkoper deze statistieken volgen via het eigen funda account. Statistieken zijn enkel beschikbaar bij een basisplaatsing (standaardplaatsing voor NVM kantoren) of funda compleet contract.

Een verkoper instellen:

1. ga bovenaan de funda desk naar de optie 'aanbod'

2. klik op het adres van het betreffende pand

3. klik aan de rechterkant op 'Verkoper instellen'

4. vul het e-mailadres in van de verkoper en kies voor 'Toevoegen'

5. selecteer de juiste aanhef en vul de achternaam in. Vervolgens klikt u op de knop 'Opslaan'

De verkoper is nu ingesteld, funda stuurt een e-mail naar het gekoppelde e-mailadres ter bevestiging van de koppeling. Mochten er meerdere verkopers betrokken zijn dan selecteert u 'Extra verkoper toevoegen'.

Account creatie

Heeft de verkoper nog geen funda account? Dan sturen wij de verkoper ook een bericht om een funda account aan te maken. U ziet dan de volgende melding staan (onder het e-mailadres van de verkoper):

De verkoper heeft zijn account nog niet geactiveerd. Wij versturen e-mails ter herinnering. Tot die tijd wordt er geen statistiekennotificatie verstuurd.

Fout e-mailadres
Heeft u per ongeluk een fout gemaakt in het e-mailadres? Kies dan voor 'Verkoper deselecteren'. U kunt hierna het juiste e-mailadres opgeven.