Hoe kan ik promotiemateriaal bestellen?

In de funda desk bestelt u promotiemateriaal. Ons promotiemateriaal bestaat uit kantoorartikelen, brochures, posters, stickers, logo’s en een LED bord.

U kunt iedere 30 dagen een nieuwe voorraad promotiemateriaal bestellen. U betaalt niets voor een bestelling, funda betaalt zelf de verzendkosten. Als u echter een bestelling plaatst voor een grote hoeveelheid artikelen, een zogeheten beursbestelling, brengt funda wel een bedrag bij u in rekening.

Plaatsen van een bestelling
Op de volgende manier plaatst u een bestelling:

• maak een keuze uit een van de categorieën

• kies het artikel dat u wilt bestellen

• klik op het aantal en klik op de oranje knop 'In winkelwagen', na het aanklikken van de oranje knop verschijnt de winkelwagen in beeld

• wilt u nog meer bestellen? Klik dan op de witte knop 'Verder winkelen'

• bent u klaar met uw bestelling? Klik dan op de gele knop 'Afrekenen'

Binnen 10 werkdagen ontvangt u de gekozen webshopartikelen. Mocht u de bestelling niet binnen 10 werkdagen hebben ontvangen dan vernemen wij dat graag.

Brochure digitaal
Wilt u de brochures liever digitaal versturen aan uw klanten, dan kan dat ook! U vindt de digitale brochures bij het promotiemateriaal:

• open hiervoor in de webshop de categorie brochures.

• klik vervolgens op 'Download de flyer' bij de brochure die u wenst te downloaden.