Hoe kan ik promotiemateriaal bestellen?

In de fundadesk kunt u promotiemateriaal bestellen. Ons promotiemateriaal bestaat uit kantoorartikelen, brochures, posters, stickers, logo’s en een LED bord.

U kunt iedere 30 dagen promotiemateriaal bestellen en de levertijd is ongeveer 10 werkdagen. U betaalt niets voor een bestelling. Als u echter een grote bestelling plaatst, een beursbestelling, brengen wij een bedrag in rekening.

Op de volgende manier kunt u een bestelling plaatsen:

• Onder aan de homepage van de fundadesk vindt u een link met promotiemateriaal.

• U klikt de link aan en kiest vervolgens wat u wilt bestellen

• Hierna kunt u aangeven wat en hoeveel u wilt bestellen

• Als u alles heeft besteld, opent u de winkelwagen en klikt u op afrekenen.

Mocht u de bestelling helaas niet binnen 10 werkdagen hebben ontvangen dan vernemen wij dat graag.

Brochure digitaal
Wilt u de brochures liever digitaal versturen aan uw klanten, dan kan dat ook! U vindt de digitale brochures ook bij het promotiemateriaal.

U opent hiervoor de link naar de brochures en klikt op “download de flyer hier”.