De beschikbaarheid van de Waardecheck

Funda heeft ervoor gekozen om de Waardecheck alvast aan te bieden waar dit mogelijk is. We kijken dan ook per adres of de data accuraat genoeg is om je een schatting te kunnen geven. Dit betekent dat we voor je woning wellicht nog geen schatting kunnen geven.

Funda is gestart met het actief aanbieden van de Waardecheck in de provincie Flevoland. In de provincie Flevoland zijn er namelijk veel vergelijkbare woningen waardoor we in de meeste gevallen je een nauwkeurige schatting kunnen geven. Mocht je buiten de provincie Flevoland wonen dan kan je uiteraard op funda.nl/woningwaarde alvast wel kijken of we voor je woning een schatting kunnen geven.

Uiteraard zijn we achter de schermen druk bezig om het model te verbeteren, zodat we de Waardecheck aan zoveel mogelijk gebruikers kunnen gaan aanbieden. Mocht je nu dus nog geen schatting krijgen, adviseren we je om het zeker over een paar maanden wederom te proberen.