Hoe upload ik een brochure?

U kunt een brochure uploaden op twee manieren:

• via de invoerpartner (doorsturen via Tiara)

• via de funda desk

Wanneer u eenmaal een brochure heeft ingesteld via Tiara dan kunt u die alleen vervangen of verwijderen via Tiara.

Brochure uploaden in de funda desk
Een brochure uploaden in de funda desk doet u als volgt:

1. klik in de funda desk rechtsboven op het zoekicoon

2. voer het (begin) van het adres in en klik het resultaat aan

3. ga op de objectdetailpagina naar onderen en kies aan de rechterkant voor 'Brochure toevoegen' (in het bovenste blauwe blok)

4. selecteer een bestand op uw computer. Deze mag maximaal 25 mb groot zijn.

5. kies voor de gele knop 'Uploaden'

Brochure uploaden via uw invoerpartner
Wilt u weten hoe u een brochure uploadt via uw invoerpartner? Neem dan contact op met uw invoerpartner.

Zichtbaarheid brochures
Uploadt u voor het eerst brochures? Zorg er dan voor dat het downloaden of aanvragen van brochures ingeschakeld staat. In dit artikel leest u hoe u deze instelling kunt aanpassen.