Hoe wijzig ik het zichtbare kantooradres?

Uw kantooradres op funda (in business) kunt u op twee manieren wijzigen:

1. via de funda desk

2. via de ledenadministratie van uw branchevereniging (NVM, VBO, VGP) of via een mail aan funda (ongebonden makelaars)

Wijzigen via de funda desk
Uw kantooradres wijzigt u in 5 stappen:

1. ga binnen de funda desk naar de optie kantoor voor funda wonen of funda in business

2. klik naast uw kantoornaam op de grijze knop 'wijzigen'

3. deselecteer het vinkje bij 'Ja, gebruik mijn gegevens zoals bekend bij mijn branchevereniging' (tenzij dit reeds is uitgevinkt)

4. wijzig de relevante gegevens

5. bewaar de wijzigingen door te klikken op de gele knop 'Opslaan'

Wijzigen via de branchevereniging / funda
Uw adreswijziging geeft u door aan de ledenadministratie van uw branchevereniging. De brancheverenigingen VBO en VGP communiceren vervolgens uw adreswijziging met de NVM. Na aanpassing van de gegevens ontvangt funda de volgende nacht de nieuwe gegevens.

Bent u geen lid van een brancheorganisatie of plaatst u op funda in business (als niet-NVM makelaar)? Stuur dan uw wijzigingen door via onderstaande gegevens.