Hoe wijzig ik mijn kantoorlogo?

Het wijzigen van het kantoorlogo doet u via de optie kantoor in de funda desk. Het wijzigen van het kantoorlogo voor een Kantoorprofiel Pro pagina werkt net iets anders dan het wijzigen van een logo voor een standaard kantoor- of aanbodpagina:

Kantoorprofiel Pro (enkel NVM wonen makelaars)

1. ga binnen de funda desk naar de optie kantoor

2. ga onder de kop 'Algemeen' naar het onderdeel 'Logo' en kies voor de optie 'Bladeren...'

3. selecteer uw logo op uw computer

4. snijd uw logo bij. Valt uw logo buiten het kader? Scroll dan met uw muis op het logo om deze te verkleinen

5. klik op de oranje knop 'Opslaan'

Kantoorpagina (NVM) / aanbodpagina (VBO, VGP, Ongebonden)

1. ga in de funda desk naar de optie kantoor en kies daaronder voor funda wonen of funda in business

2. klik naast uw kantoornaam op de grijze knop 'Wijzigen'

3. klik aan de rechterkant op de gele knop 'Kantoorlogo wijzigen'

4. selecteer de optie 'Afbeelding wijzigen' (rechtsonderin)

5. selecteer een bestand

6. snijd, indien gewenst, het beeld bij

7. bewaar de wijzigingen door te klikken op de gele knop 'Opslaan'