Hoe voeg ik een medewerker toe aan mijn Kantoorprofiel Pro of Kantoorpagina?

Het toevoegen van een kantoormedewerker doet u via de optie kantoor in de funda desk. Bekijk hieronder de uitleg voor uw type kantoorpagina:

Kantoorprofiel Pro (NVM wonen makelaars)

1. ga binnen de funda desk naar de menubalk en kies voor de optie kantoor

2. ga iets naar onderen naar de kop 'Medewerkers' en klik onderaan het blok op de optie '+ Medewerker toevoegen'

3. kies voor 'Bladeren' bij de optie 'Avatar' om een pasfoto van de medewerker toe te voegen en selecteer een bestand op uw computer

4. snijd eventueel de foto bij. Valt de pasfoto buiten het kader of wilt u inzoomen op de foto? Scroll dan met uw muis op de foto om deze te vergroten of te verkleinen

5. vul de overige gegevens in zoals de functietitel. Wanneer u bij functietitel een keuze maakt voor assistent-, kandidaat- of NVM makelaar dan vragen wij u om het VastgoedCert registratienummer van de medewerker in te vullen

6. klik op de oranje knop 'Toevoegen'

7. wijzig eventueel de volgorde van de medewerkers door helemaal rechts van de medewerker te klikken op de drie horizontale streepjes en deze naar beneden of boven te slepen

Kantoorpagina (NVM wonen of funda in business makelaars)

1. ga in de funda desk naar de menubalk en kies de optie kantoor, kies daaronder voor funda wonen of funda in business

2. ga aan de linkerkant (iets naar onderen) naar de kop 'Medewerkers' en klik onderaan het blok op 'Medewerker toevoegen'

3. kies aan de rechterkant voor 'Pasfoto toevoegen' om een pasfoto van de medewerker toe te voegen

4. selecteer vervolgens een bestand op uw computer

5. snijd, indien gewenst, het beeld bij

6. bewaar de pasfoto via de gele knop 'Opslaan'

7. vul de overige gegevens in zoals de functietitel. Wanneer u bij functietitel een keuze maakt voor assistent-, kandidaat- of NVM makelaar dan vragen wij u om het VastgoedCert registratienummer van de medewerker in te vullen

8. bewaar de wijzigingen door te klikken op de gele knop 'Opslaan'

9. wijzig eventueel de volgorde van de medewerkers door aan de onderkant van de medewerker te kiezen voor 'volgorde wijzigen'. Hierna kunt u met de iconen van de pijltjes de volgorde aanpassen en de nieuwe volgorde bewaren via de gele knop 'Opslaan'

Registratie bij NVM en Vastgoedcert
Wanneer u een Asisstent Makelaar, Kandidaat Makelaar of NVM Makelaar toevoegt dan geeft u tevens een VastgoedCert registratienummer op. Krijgt u een melding dat het ingegeven nummer onjuist is? Controleer dan op vastgoedcert.nl het nummer. Is het nummer bij vastgoedcert juist en kunt u alsnog niet de medewerker toevoegen? Neem dan contact op met funda via onderstaande gegevens of de NVM ledenadministratie om uw registratie na te laten kijken.

Iedere nacht ontvangt funda een update van de registratienummers vanuit de NVM. Wijzigt de NVM vandaag een registratienummer, dan kunt u morgen het nummer invoeren in de funda desk.