Mijn kantoorlogo wordt niet bij mijn kantoornaam in de dienst getoond, hoe los ik dat op?

In de funda desk kunt u een logo toevoegen. Dit logo wordt zichtbaar bij uw kantoorgegevens in de lijst van Makelaarsmatch. U bereikt de instellingen voor uw kantoor via het tabblad ‘Kantoor’ in de funda desk. Hier kunt u, door op de button wijzigen te klikken, uw logo uploaden. Na de verwerkingstijd van circa twee uur zal uw logo zichtbaar zijn in de lijst van Makelaarsmatch