Mijn kantoorlogo wordt niet bij mijn kantoornaam in de dienst getoond, hoe los ik dat op?

In de funda desk kunt u een logo toevoegen. Dit logo wordt zichtbaar bij uw kantoorgegevens in de lijst van Makelaarsmatch. U bereikt de instellingen voor uw kantoor via het tabblad ‘Kantoor’ in de funda desk. Hier kunt u uw logo uploaden. Na de verwerkingstijd van circa twee uur zal uw logo zichtbaar zijn in de lijst van Makelaarsmatch.