Wat is de dienst Makelaarsmatch?

De Makelaarsmatch is een dienst waarmee u via funda gemakkelijk in contact kunt komen met potentiële verkopers. 

Voor veel potentiële verkopers kan het kiezen van een makelaar een uitdaging zijn. De Makelaarsmatch geeft een potentiële verkoper de mogelijkheid om laagdrempelig in contact te komen met makelaars. Deze makelaars hebben in de afgelopen twaalf maanden de meeste woningen verkocht via funda in de omgeving van het adres dat is ingevoerd in de dienst. We kijken ook naar het aandeel van deze verkopen ten opzichte van de totale verkopen van uw makelaarskantoor. We kijken hierbij niet naar nieuwbouw.

Makelaars die hebben aangegeven mee te willen doen aan Makelaarsmatch worden opgenomen in de lijst. Momenteel zitten we in een testfase, waardoor buiten Noord-Holland de dienst niet beschikbaar is.

Nadat de toekomstige verkoper zijn adres heeft ingevuld, zullen er maximaal vijf makelaars worden getoond. De verkoper kan uit deze lijst zelf een selectie maken met welke makelaars hij zijn gegevens wenst te delen. De verkoper verwacht dat er binnen twee werkdagen contact met hem opgenomen wordt. Nadat er contact is geweest kan de verkoper een keuze maken welke makelaar het best bij hem en zijn woning past. 

 

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 3 van 3

Bekijk alle artikelen

Mogelijk gemaakt door Zendesk