Het lukt ons niet om binnen twee dagen te reageren, wat nu?

Het kan zijn dat u veel contactaanvragen binnen krijgt, mochten dit er te veel zijn om binnen twee werkdagen op te kunnen volgen dan kunt u de dienst tijdelijk uitzetten. Als u de dienst uitzet, dan bent u niet meer zichtbaar in de lijst van Makelaarsmatch.

U kunt de dienst in de funda desk deactiveren. U bereikt de instellingen voor de dienst via het ‘tandwiel’ icoon rechtsboven in de funda desk. U kiest hier voor het tabblad ‘Verkoopleads’ om de dienst te deactiveren.