Wij worden geacht de klant, binnen twee dagen, te voorzien van een reactie. Dit lukt ons niet, wat nu?

Het kan zijn dat u veel contactaanvragen binnen krijgt, mochten dit er te veel zijn om binnen twee werkdagen op te kunnen volgen dan kunt u de dienst tijdelijk uit zetten. Als u de dienst uit zet, dan bent u niet meer zichtbaar in de lijst van de Makelaarsmatch.

U kunt de dienst in de fundadesk deactiveren. U bereikt de instellingen voor de dienst via het ‘tandwiel’ icoon rechtsboven in de fundadesk. U kiest hier voor het tabblad ‘Verkoopleads’ om de dienst te deactiveren.