Wat is Makelaarsmatch?

Makelaarsmatch is een dienst waarmee je via funda gemakkelijk in contact kunt komen met een makelaar om je huis te verkopen. We tonen op basis van je postcode een lijst met maximaal vijf makelaars.

Deze makelaars hebben in de afgelopen twaalf maanden de meeste woningen verkocht via funda in de omgeving van jouw woning. We kijken ook naar het aandeel van deze verkopen ten opzichte van de totale verkopen van de makelaar. We kijken hierbij niet naar nieuwbouwwoningen.

Makelaars die hebben aangegeven mee te willen doen aan Makelaarsmatch worden opgenomen in de lijst. Momenteel zitten we in een testfase en is de dienst alleen beschikbaar in Noord-Holland.

De door jouw geselecteerde makelaars zullen contact met je opnemen nadat je een contactaanvraag hebt gedaan. Dan kunnen jullie kijken of het tussen jullie klikt.