Wat is de Makelaarsmatch?

Makelaarsmatch is een dienst waarmee je via funda gemakkelijk in contact kunt komen met een makelaar. Deze dienst is te gebruiken voor potentiële verkopers. Deze dienst biedt je de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier in contact te komen met een makelaar. Wij selecteren voor jou maximaal vijf makelaars die de meeste ervaring hebben in het verkopen van woningen in jouw buurt. Zij zullen met jou contact opnemen nadat je een contactaanvraag hebt gedaan. Op deze manier kun je kijken of het contact met de makelaar klikt.